Skip to main content

Kunstuitleen Theo Broeren

Theo Broeren biedt een uniek concept voor zowel particulieren als bedrijven vanuit zijn eigen atelier. Kunstuitleen biedt de mogelijkheid om een prachtige dikke dames schilderij in huis of uw bedrijf te verkrijgen. Het is ideaal om met schitterende kunst te experimenten. Dit wil zeggen dat u, indien u ander werk wilt van Theo Broeren, elke 6 maanden het werk kunt omruilen en genieten van een ander doek. Komen er toch kriebels om het kunstwerk aan te schaffen, dan is het mogelijk om het doek te kopen met het spaartegoed dat is opgebouwd tijdens het lenen.

Verder is het mogelijk om een schilderij op maat te laten maken, om deze vervolgens te huren onder bepaalde voorwaarden.

Bedrijven

Voor bedrijven, instellingen of horecagelegenheden zijn er diverse kunstwerken die gehuurd of geleased kunnen worden. Heeft u interesse in één of meerdere werken van Theo Broeren ? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. Wij verstrekken ook graag advies op het gebied van kunst in de werkomgeving.

Bij kunst lease betaalt u een vast maandbedrag met een looptijd van minimaal 24 maanden. Na de periode heeft u de mogelijkheid om het dikke dames schilderij aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u liever niet kopen? Dan bent u vrij om opnieuw te kiezen voor het leasen van een ander schilderij. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Particulieren

Wilt u graag uw huiskamer of juist de slaapkamer voorzien van het prachtige, kleurrijke werk van Theo Broeren? Met kunstuitleen bieden wij u graag de mogelijkheid om te wisselen van verschillende schilderijen. Voor het lenen van de schilderij betaalt u een vast laag maandbedrag, wat gerelateerd is aan de aankoopwaarde van het kunstwerk. Het spaartegoed en de kosten van uitlenen zijn heel belangrijk. Dit bepaalt de hoogte van de definitieve aanschafwaarde, welke betaalt kan worden in termijnen.

Overtuigd van kunstuitleen? Voor een offerte op maat kunt u direct contact opnemen met Theo Broeren.

Voordelen van kunstuitleen:

  • Eenvoudig wisselen wanneer u een ander schilderij wilt.
  • Eenvoudig lenen voor een klein maandbedrag.
  • Spaartegoed te gebruiken voor aanschaf.

Renteloze kunstkoop

Behalve kunstuitleen bent u bij Theo Boeren ook aan het juiste adres om andere kunstwerken te kopen met een aantrekkelijke renteloze aflossingsregeling. Wilt u niet wisselen van schilderij, maar wel een schilderij direct kopen? Dan betaalt u in overleg met Theo Broeren een bepaald bedrag aan. Het resterende bedrag kan worden betaald in maximaal 12 termijnen. Wij zijn flexibel voor iedereen die graag kunst in huis of op kantoor wilt!

Theo Broeren Atelier

Bezoek het atelier

Bent u geïnteresseerd naar de creaties van Theo Broeren? Wilt u graag een prachtig doek aanschaffen of de collectie bezichtigen? Wij nodigen u graag uit een bezoek te brengen aan het atelier. Hier vindt een zeer ruim assortiment van de dikke dames schilderijen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


Direct een afspraak maken?
Of een offerte op maat?

Afspraak maken Offerte op maat