Kunstenaar Theo Broeren biedt u de mogelijkheid om naast een origineel doek te kiezen voor een Giclée. Deze worden gereproduceerd in een beperkte oplage. Net als de originele schilderijen zijn de dikke dames giclées zeer kleurrijk en altijd vrolijk. Alle Dikke dames giclées worden geprint op hoogwaardig canvas en met UV- bestendige inkt. Deze worden handmatig gespannen op houten frames en verder vernist. Iedere giclée is uniek door de personal touch van de kunstenaar.

De giclées van Theo Broeren worden geaccentueerd met verf en pasta’s, zodat ze een mooie originele look krijgen.

Als u kiest voor een giclée van Theo Broeren bent u verzekerd van een unieke dikke dames giclée voor een aantrekkelijke prijs en niet van echt te onderscheiden. Haal de gezelligheid in huis of kantoor en geniet zoals de dikke dames ook genieten. Onder dikke dames schilderijen vindt u het complete aanbod aan originele schilderijen en giclées.

De dikke dames schilderijen van Theo Broeren zijn direct te bestellen bij Theo Broeren zelf. U heeft direct contact met de kunstenaar zelf. Ook is het mogelijk om zijn atelier in Oss te bezoeken waar een ruime collectie aanwezig is!

De levertijd van de unieke dikke dames giclées bedraagt 1 – 3 werkdagen.

Bestel uw Theo Broeren schilderij betrouwbaar bij de kunstenaar zelf!